You are visiting Fabletics with an unsupported browser. Unsupported browsers can put your security at risk.
Please upgrade to a modern browser to shop at Fabletics.

Get the best shopping experience on the site of your country of residence. Proceed to FABLETICS.COM

TOPPEN

Leggings

Sportstights til brug både ude og i fitnesscenteret

Leggings
Explore

Tror du, dine løbetights kan bruges til den ugentlige pilatesundervisning? Så tro om igen. One size fits all gælder ikke, når du træner. Uanset om du er ude i solen eller dyrker spinning, er det vigtigt, at bukserne sidder perfekt og ikke begrænser din bevægelsesfrihed. Så her kommer et par tips til, hvilke tights der passer bedst til ikke kun din figur, men også din træning. Det var så lidt.

seo_leggings

SÅDAN VÆLGER DU DE BEDSTE TIGHTS TIL DIN FIGUR OG AKTIVITET

MATERIALE OG DETALJER Alle vores tights er udført i et svedtransporterende, friktionsfrit og strækbart materiale, der giver en optimal komfort. Vi har desuden testet alle vores modeller for at være sikre på, at de ikke er gennemsigtige – så du altid kan føle dig tryg, når du strækker ud.

FORM/LÆNGDE Uanset om du er lille eller høj, atletisk eller pæreformet – vi har det perfekte par tights til dig. Hold dig kølig i en af vores korte capritights eller varm i en vores lange modeller. Er du rund om maven og hofterne? Så vælg en model med høj talje, der dækker godt.
Stylingtip: Hvis du har timeglasfigur, anbefaler vi, at du vælger en capritight i en mørk eller neutral farve.

FARVE/DESIGN
Få lidt farve ind i din træningsrutine med en af vores afdæmpede farvenuancer, eller stjæl al opmærksomheden med iøjnefaldende print, der både er smarte og har kant. Vi har alt fra mørke til lyse nuancer og fra geometriske til blomstrede print, så du selv kan sammensætte en unik træningsgarderobe.
Stylingtip: Hvis du har runde former og elsker print (hvem gør ikke det), anbefaler vi, at du vælger enten en mønstret tights eller top – ikke begge dele på en gang.

Om vores power-materialer

PowerForm

Ultrablødt materiale, der føles, som om man næsten ikke har noget på, og som giver god bevægelsesfrihed både på og uden for måtten.

Strækbart

PowerHold

Pasform med maksimal kompression og firevejsstræk, der former og støtter under og efter fitnesstræningen.

Formgivende

PowerLite

Ultralet pasform, der er svedtransporterende og åndbar selv under den hårdeste træning.

Hurtigtørrende

shop

FITNESS- OG TRÆNINGSTIGHTS

Uanset om du styrketræner eller dyrker aerobic, skal dine leggings smyge sig behageligt om benene – ikke klistre fast til huden. Vælg derfor bukser i et svedtransporterende, strækbart materiale, der støtter og holder dig tør. Vælg en model med medium kompression og høj talje med bred linning, der støtter mavemusklerne.

seo_leggings
seo_leggings

YOGATIGHTS

Yogatights skal være så behagelige som muligt. Vælg en linning, der ikke strammer over lænden, når du laver øvelser på måtten. Vælg en model med let kompression og perfekt stræk samt et blødt materiale, der ikke er for glat. Hold dig ikke tilbage, når det gælder farver og print – yogatights er beregnet til at kunne bruges både i yogastudiet og på gaden.

LØBETIGHTS

Vil du i gang med at løbe? Ikke noget problem. I forbindelse med løb anbefaler vi tights, der virkelig smyger sig om kroppen. Vælg et par med høj kompression og i et åndbart materiale, der reagerer på hurtige temperaturskift og transporterer sveden væk. Glem alt om tights med høj talje. Det er vigtigt, at linningen sidder godt til uden at stramme.

seo_leggings

Vil du se mere?

Bliv vip-medlem Free Workout Videos

…i dag, og få adgang til alle vores gratis træningsvideoer

seo_leggings

SÅDAN FORMER DU DINE BEN

Vil du træne ben og bagdel, så dine tights sidder endnu bedre? Se vores træningsvideoer, der kommer omkring det hele —sædemuskler, lårmuskler, hofte og inderlår.
Vil du se mere? Bliv vip-medlem …i dag, og få adgang til alle vores gratis træningsvideoer Already a VIP? Free Workout Videos Click here to discover more videos, free recipes and amazing offers!

Read
Loading...
Get the VIP Treatment
Never miss out on our popular activewear and learn about new arrivals, existing collections and exclusive promotions by email!